Home Nyheter BioStock Studio: Aegirbios vd om nyförvärven

BioStock Studio: Aegirbios vd om nyförvärven

BioStock Studio: Aegirbios vd om nyförvärven

23 september, 2020

Till grund för diagnostikbolaget Aegirbios verksamhet ligger dess patenterade teknologiplattform som erbjuder tester för att övervaka och optimera dosering av biologiska läkemedel. Sedan bolaget grundades av amerikanska Abreos Biosciences och svenska LifeAssays under 2019 har man hållit ett högt tempo. I år har man bland annat hunnit med att börsnoteras på Nasdaq First North Growth Market i juni och presentera en ny strategi som går ut på att fokusera på att bygga ett multidiagnostik-bolag genom utveckling av sin egen teknologi samt förvärv av kompletterande bolag. Så sent som igår kom nyheten att man förvärvat diagnostikbolaget Thyrolytics. Aegirbios vd Martin Linde besökte BioStocks studio för att berätta mer om nyförvärven och vad som väntar härnäst för bolaget.
Se hela intervjun med Aegirbios vd Martin Linde nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev