Home Event BioStock Live med Prostatype Genomics

BioStock Live med Prostatype Genomics

Eventkalender

BioStock Live med Prostatype Genomics

23 september, 2020

Idag onsdag 23 september kl 14:00 är det återigen dags för ett direktsänt BioStock Live från BioStocks studio på Medicon Village i Lund. Den här gången gästas vi av IPO-aktuella Prostatype Genomics som har utvecklat Prostatype Test System, ett gentest för diagnosticering och prognosticering av prostatacancer. Bolagets produkt är inte bara CE-märkt utan utgör även marknadens enda gentestet i kit-format avsett för prostatacancer. Som ett nästa steg i bolagets utveckling genomför man just nu en nyemission, som ska tillföra bolaget 37,5 Mkr, inför en notering på Nasdaq First North Growth Market där första handelsdag är planerad till 27 oktober.
Prostatype Genomics presenteras av vd Fredrik Persson och eventet kan följas via länken nedan.

YouTube video

För att få inbjudningar till BioStocks kommande event, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev