Home Nyheter BioStock studio: Idogens vd sammanfattar Q2 och blickar framåt

BioStock studio: Idogens vd sammanfattar Q2 och blickar framåt

BioStock studio: Idogens vd sammanfattar Q2 och blickar framåt

26 augusti, 2020

Igår publicerade cellterapibolaget Idogen sin delårsrapport och vd Anders Karlsson besökte BioStocks studio för att berätta om höjdpunkterna från andra kvartalet 2020. Bland annat får vi veta mer om bolagets nyligen genomförda nyckelrekryteringar, men också om den GMP-certifierade process för storskalig produktion av bolagets cellterapiprodukt som etableras av samarbetspartnern Radboud University Medical Center i Nederländerna. Idogens agenda ser späckad ut inför hösten, med det hägrande målet att kunna inleda kliniska prövningar under 2021.
Se hela intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev