Home Nyheter BioStock studio: i höst satsar RhoVac på USA

BioStock studio: i höst satsar RhoVac på USA

BioStock studio: i höst satsar RhoVac på USA

3 juli, 2020

RhoVacs vd Anders Månsson kom till BioStocks studio för att summera årets första halva och ge oss en statusuppdatering om bolagets pågående fas IIb-studie. Med sig hade han Per-Anders Abrahamsson, det senaste tillskottet till bolaget vetenskapliga råd. I intervjun diskuteras bl.a. hur RhoVac lyckats vidhålla momentum i studien under den pågående pandemin och att man även kunnat underhålla kontakterna med potentiella partners. Abrahamsson avslöjade vad som attraherade honom till bolaget och vad RV001, bolagets metastasförebyggande vaccin inom prostatacancer, skulle innebära för vårdgivare såväl som patienter som skulle slippa oroa sig för stigande nivåer av det prostataspecifika antigenet PSA. Vi fick också en inblick i vad det kommande halvåret kommer medföra, där t.ex. studiestart i USA och ansökan om Fast Track Designation nämndes. 
Se hela intervjun med RhoVacs vd Anders Månsson och bolagets vetenskapliga rådgivare Per-Anders Abrahamsson nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev