Home Nyheter Listbyten och IPO:s under hektisk vecka för Nasdaq

Listbyten och IPO:s under hektisk vecka för Nasdaq

Listbyten och IPO:s under hektisk vecka för Nasdaq

4 juni, 2020

Under torsdagen bytte cellterapibolaget Idogen börslista till Nasdaq First North, samtidigt som finska Nanoform äntrade First North Premier med en dubbel IPO i både Stockholm och Helsingfors. BioStock kontaktade Adam Kostyál, noteringschef Nasdaq, som kommenterade bägge händelserna samt även svenska Calliditas förestående intåg på New York-börsen. 
Via en något blåsig förbindelse mellan Stockholm och BioStocks studio på Medicon Village i Lund förmedlade Adam Kostyál, ansvarig för både svenska och internationella börsnoteringar på Nasdaqbörsen, sina tankar kring såväl listbyten som IPO:s samt det rådande marknadssentimentet efter Coronakrisen.
Se och lyssna på hela intervjun nedan.

YouTube video

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev