Home Nyheter BioStock Studio: Scandion Oncology och Alligator Bioscience kommenterar prekliniskt samarbete

BioStock Studio: Scandion Oncology och Alligator Bioscience kommenterar prekliniskt samarbete

BioStock Studio: Scandion Oncology och Alligator Bioscience kommenterar prekliniskt samarbete

24 juni, 2020

Igår träffades Nils Brünner, vd för danska Scandion Oncology, och Per Norlén, vd för svenska Alligator Bioscience, i BioStocks studio för att diskutera sitt nya samarbete. De två bolagen enades nyligen om att utforska antitumöreffekten av Alligators mitazalimab i kombination med Scandions SCO-101 som ett komplement till kemoterapi i resistenta prekliniska tumörmodeller. Förhoppningen är att SCO-101 ska kunna återkalla kemoterapiresistens och därmed understödja en ökad antitumöreffekt med mitazalimab.
Se hela intervjun med Nils Brünner och Per Norlén nedan. Intervjun är på engelska.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev