Home Nyheter Biostock studio: Miris vd om satsningen mot USA

Biostock studio: Miris vd om satsningen mot USA

Biostock studio: Miris vd om satsningen mot USA

22 juni, 2020

Uppsalabolaget Miris Holding utvecklar, producerar, marknadsför och säljer analysinstrumentet Miris HMA (Human Milk Analyzer). Precis som namnet antyder används instrumentet till att analysera näringsinnehållet i human bröstmjölk. Genom att analysera näringsinnehållet i bröstmjölk kan Miris säkerställa att näringsbehovet hos prematura bebisar tillgodoses. I slutet av 2018 erhöll man ett FDA-godkännande för Miris HMA och bolagets primära mål är nu att etablera sig på den amerikanska marknaden där produkten lanserades våren 2019. Under förra veckan besökte vd Camilla Sandberg Biostocks studio i Lund för att berätta mer om bolagets produkt, var bolaget befinner sig just nu samt arbetet med att etablera sig i USA.
Se intervjun med Miris vd Camilla Sandberg nedan.


Se även bolagspresentationen från BioStock Live 16 juni nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev