Home Nyheter BioStock studio: Follicum återupptar hårstudie

BioStock studio: Follicum återupptar hårstudie

BioStock studio: Follicum återupptar hårstudie

8 juni, 2020

I mars tvingades Follicum pausa rekryteringen till sin fas II-studie med huvudkandidaten FOL-005 till följd av Covid-19-pandemin. I förra veckan kom dock det glädjande beskedet att patientrekryteringen nu återupptas, och att man dessutom har utökats med ett ytterligare studiecentra för att påskynda densamma. För BioStock berättar vd Jan Alenfall att studien beräknas kunna slutföras inom budget, att den väntas vara färdigrekryterad innan årsskiftet och att resultat bör kunna kommuniceras under våren 2021. 
Se intervjun med Follicums vd Jan Alenfall nedan.


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev