Home Nyheter BioStock studio: Dicots vd om den pågående emissionen

BioStock studio: Dicots vd om den pågående emissionen

BioStock studio: Dicots vd om den pågående emissionen

18 juni, 2020

Uppsalabaserade Dicot utvecklar Libiguin för behandling av manlig sexuell dysfunktion, med fokus på erektil dysfunktion och för tidig utlösning. Cirka 400 miljoner män globalt uppskattas lida av erektil dysfunktion medan 5 procent av alla män världen över tros drabbas av för tidig utlösning. Dagens behandlingar är associerade med biverkningar och har endast kortvarig effekt, vilket innebär att den sexuella aktiviteten måste planeras. Genom att ta Libiguin till marknad vill Dicot förbättra de drabbade männens situation då Libiguin har potential att medföra färre biverkningar och ha längre verkningstid. Som ett led i utvecklingen genomför bolaget just nu en företrädesemission om cirka 21,8 Mkr. Under veckan besökte vd Göran Beijer BioStocks studio för att berätta mer om den pågående emissionen, hur likviden ska användas och vilka milstolpar vi kan väntas oss från Dicot inom den närmaste framtiden. 
Se intervjun med Dicots vd Göran Beijer  nedan.

YouTube video

Se även bolagspresentationen från BioStock Live 16 juni nedan.
YouTube video


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev