Home Nyheter Sprint Bioscience uppmärksammas i välrenommerad vetenskaplig tidsskrift

Sprint Bioscience uppmärksammas i välrenommerad vetenskaplig tidsskrift

Sprint Bioscience uppmärksammas i välrenommerad vetenskaplig tidsskrift

4 maj, 2020

Sprint Bioscience arbetar med att ta fram småmolekylära läkemedelskandidater som enskilt, eller i kombination med andra läkemedel, kan bekämpa cancer. Med anledning av att bolaget nyligen uppmärksammats av den välrenommerade tidskriften Science Advances gästade vd Jessica Martinsson idag BioStocks studio. Hon berättade om de positiva resultaten som lade grunden för publikationen, samt vilken betydelsen både resultaten och artikeln har för diskussioner med potentiella partners. Sprint har sedan tidigare licensavtal med internationella läkemedelsföretag för två projekt, med ett potentiellt totalt avtalsvärde på 470 miljoner USD.
Läs hela artikeln i Science Advances här
Se BioStocks intervju med Sprint Bioscience vd Jessica Martinsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev