Home Nyheter BioStock studio: CLS kommenterar Q1-rapporten

BioStock studio: CLS kommenterar Q1-rapporten

BioStock studio: CLS kommenterar Q1-rapporten

28 maj, 2020

För medicinteknikbolaget Clinical Laserthermia Systems, CLS, har 2020 kännetecknats av en strid ström av goda nyheter. Man inledde året med att genomföra en övertecknad företrädesemission och har följt upp detta med regulatoriskt godkännande i EU för den nya mjukvara Thermoguide och ett nytt samarbete med universitetssjukhuset i Magdeburg, Tyskland. Idag släppte CLS sin Q1-rapport och vd Lars-Erik Eriksson och utvecklingschef Stephan Dymling besökte BioStocks studio för att kommentera rapporten och bolagets kommande fokus. Se videon nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev