Home Nyheter BioStock studio: Sprint Bioscience går starkt trots skakig börs

BioStock studio: Sprint Bioscience går starkt trots skakig börs

BioStock studio: Sprint Bioscience går starkt trots skakig börs

9 mars, 2020

Under måndagen fick BioStocks studio besök av Jessica Martinsson, vd på Sprint Bioscience som utvecklar innovativa läkemedel för att bekämpa cancer. För BioStock berättade Martinsson mer om uppdateringen från bolagets samarbetspartner Petra Pharma – en nyhet som fick bolagets aktie att gå upp och därmed emot den övriga strömmen på börsen. Enligt licensavtalet med Petra Pharma kan Sprint Bioscience erhålla upp till cirka 240 miljoner USD i delmålsersättningar, varav 5 miljoner dollar hittills utbetalats. 
Se intervjun med vd Jessica Martinsson nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev