Home Nyheter BioStock Studio: Follicums vd om uppehåll i patientrekrytering

BioStock Studio: Follicums vd om uppehåll i patientrekrytering

BioStock Studio: Follicums vd om uppehåll i patientrekrytering

18 mars, 2020

Tidigare idag kom beskedet att Follicum väljer att göra ett uppehåll i rekryteringen av patienter till sin kliniska fas II-studie med FOL-005. BioStock välkomnade Follicums vd Jan Alenfall till vår studio för att kommentera beslutet som är ett resultat av den pågående covid-19-pandemin och nya myndighetsrekommendationer i Tyskland, där studien genomförs. 
Se Jan Alenfall, vd för Follicum, kommentera beskedet om uppehåll i rekrytering av patienter till sin fas IIa-studie med FOL-005 nedan.


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev