Home Nyheter Videointervju: Lipums vd på LSX World Congress i London

Videointervju: Lipums vd på LSX World Congress i London

Videointervju: Lipums vd på LSX World Congress i London

7 februari, 2020

Under veckan gick en av Europas stora investerar- och partneringmöten inom life science av stapeln i London. För sjunde året samlades bolag, investerare och VC-fonder på LSX World Congress och ett av bolagen på var svenska Lipum. Det onoterade bolagets fokus ligger på att utveckla ett biologiskt läkemedel mot den sällsynta barnsjukdomen juvenil artrit och man kunde nyligen meddela att cellinjen är färdigutvecklad och klar för nästa fas i utvecklingen. BioStock tog chansen att prata med Lipums vd Einar Pontén, bl.a. om bolagets möten med internationella VC-fonder och intressanta diskussioner vid LSX World Congress.
Se videointervjun med Einar Pontén från LSX World Congress i London här:

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev