Home Nyheter Videointervju: Iconovos vd presenterade bolaget på LSX World Congress

Videointervju: Iconovos vd presenterade bolaget på LSX World Congress

Videointervju: Iconovos vd presenterade bolaget på LSX World Congress

12 februari, 2020

Förra veckan var det åter igen dags för det stora investerar- och partneringmötet LSX World Congress i London. Den sjätte upplagan av life science kongressen bjöd bolag, investerare och VC-fonder på två dagar av spännande bolagspresentationer, seminarier och möten. Ett av bolagen som tog chansen att presentera sig för den internationella marknaden var svenska Iconovo som utvecklar inhalatorer med tillhörande läkemedelsberedning. BioStock var på plats i London och fick en pratstund med Iconovos vd Orest Lastow om bolagets deltagande i kongressen, samt dess affärsstrategi och kommande omstrukturering.
Se videointervjun med Orest Lastow från LSX World Congress i London här (engelsk undertext finns):

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev