Home Nyheter RhoVac om Q4 och fas IIb

RhoVac om Q4 och fas IIb

RhoVac om Q4 och fas IIb

11 februari, 2020

I morse släppte RhoVac sin Q4-rapport och strax därefter gästade vd Anders Månsson och bolagets nytillträdda Chief Development Officer, Steffen Wad Jørgensen, BioStocks studio på Medicon Village i Lund. Tillsammans berättade de om det gångna året och den nu påbörjade fas IIb-studien som ska ge de data som behövs för att kunna skruva upp partneringprocessen ytterligare.
Se intervjun med RhoVacs Anders Månsson och Steffen Wad Jørgensen nedan.
Intervjun är på engelska och undertext på både svenska och engelska finns tillgänglig.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev