Home Nyheter NeuroVives vd om den kommande emissionen

NeuroVives vd om den kommande emissionen

NeuroVives vd om den kommande emissionen

19 februari, 2020

I morse publicerade NeuroVive Pharmaceutical inte bara sin bokslutskommuniké för 2019 utan meddelade även att man kommer att genomföra en emission om cirka 74 Mkr. Bara ett par timmar efter att pressmeddelandena släppts kom bioteknikbolagets vd Erik Kinnman till Biostocks studio på Medicon Village i Lund för att diskutera nyheterna. Förra året var ett omdanande år för bolaget då man presenterade en ny strategi som innebär ett skärpt fokus på primära mitokondriella sjukdomar, ett område med betydande marknadspotential. För BioStock berättade Kinnman mer om hur emissionslikviden ska användas för att avancera bolagets två projekt inom mitokondriella sjukdomar, KL1333 och NV354, samt hur man ser på sina övriga projekt.
Se intervjun med NeuroVives vd Erik Kinnman nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev