Home Nyheter Immunicum rusade inför MERECA-uppdatering

Immunicum rusade inför MERECA-uppdatering

Immunicum rusade inför MERECA-uppdatering

5 februari, 2020

Immunonkologibolaget Immunicums börsvärde tog ett rejält kliv uppåt på tisdagen. Som mest steg aktien drygt 35 procent och avslutade vid handelsdagens slut cirka 27 procent upp. Rusningen kom efter att ett abstract på MERECA-studien publicerats online, inför torsdagens kommande presentation av studieresultaten på ASCO-SITC i Orlando. BioStock fick en pratstund med Sijme Zeilemaker, COO Immunicum, på plats i London under LSX World Congress.
Se videointervjun med Sijme Zeilemaker från LSX World Congress i London här:


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev