Home Nyheter BioStock studiointervju: Xintela blickar framåt

BioStock studiointervju: Xintela blickar framåt

BioStock studiointervju: Xintela blickar framåt

27 februari, 2020

Igår fick BioStocks studio besök av Sven Kili, styrelsemedlem och CMO för Lundabolaget Xintela. Bolaget är verksamma inom regenerativ medicin och cancer med särskilt fokus på ledbroskskador och aggressiva hjärntumörer. Detta är två områden med stort behov av nya behandlingsmetoder och för BioStock berättade Sven Kili mer om hur Xintela kan bidra till att uppnå detta genom sin patenterade teknologi. Kili diskuterade även status i Xintelas studier, vikten av bolagets egna GMP-anläggning för produktion av stamceller samt kommande milstolpar.  
Se intervjun med Sven Kili nedan. Intervjun är på engelska.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev