Home Nyheter BioStock Live: QuiaPEG om Kinasatsningen och kommande milstolpar

BioStock Live: QuiaPEG om Kinasatsningen och kommande milstolpar

BioStock Live: QuiaPEG om Kinasatsningen och kommande milstolpar

18 februari, 2020

Drug delivery-bolaget QuiaPEG var en av deltagarna vid årets första BioStock Live som gick av stapeln i Stockholm förra veckan. Uppsalabolaget har utvecklat Uni-Qleaver, en patenterad teknologiplattform inom frisättningsbar pegylering. QuiaPEGs teknologi kan användas inom ett flertal områden, såsom att förlänga effekten av ett läkemedel eller se till att det krävs färre injektioner med bibehållen terapeutisk effekt. Sådana attribut kan vara av stor nytta både för den enskilde patienten och för samhället då det leder till minskade sjukvårdskostnader. Under BioStock Live berättade QuiaPEGs vd Marcus Bosson mer om bolagets teknologi, satsning i Kina samt kommande milstolpar.
Se bolagspresentationen med QuiaPEGs vd Marcus Bosson nedan.

YouTube video

Se Marcus Bosson intervjuas av BioStocks Anton Holst nedan.
YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev