Home Nyheter BioStock Live: Klarias vd blickar framemot ett år av milstolpar

BioStock Live: Klarias vd blickar framemot ett år av milstolpar

BioStock Live: Klarias vd blickar framemot ett år av milstolpar

19 februari, 2020

Vid förra veckans BioStock Live deltog Uppsalabolaget Klaria som presenterades av vd Jesper Wiklund. Klaria har just lagt fram en ny strategi som innebär att resurser nu satsas på projekt där bolagets alginatfilmer, som levererar beprövade läkemedelssubstanser snabbt och effektivt via munslemhinnan, kan lösa svåra medicinska problem genom att ersätta nässprayer eller injektioner. Vid BioStock Live berättade Wiklund mer om såväl den nya strategin som den nyligen genomförda fusionen med Karessa Pharma, samt om den pivotala studie inom migrän som bolaget räknar med att påbörja under 2020. Utöver detta fick vi även veta mer om vilka milstolpar som bolaget förväntar sig under året. 
Se bolagspresentationen med Klarias vd Jesper Wiklund nedan.

YouTube video

Se Jesper Wiklund intervjuas av BioStocks Cecilia Hallström Parker nedan.
YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev