Home Nyheter BioStock Live: ISR ser framemot ett hektiskt 2020

BioStock Live: ISR ser framemot ett hektiskt 2020

BioStock Live: ISR ser framemot ett hektiskt 2020

19 februari, 2020

Först ut på scen under förra veckans  BioStock Live var ISR – Immune System Regulation. Stockholmsbolaget utvecklar ett effektiv läkemedel mot HIV, men är även verksamt inom både hepatit B och onkologi. Så sent som i januari kom beskedet att man slutit ett avtal med kinesiska Shanghai InnoStar Biotech för att utveckla ISRs kandidat mot just hepatit B. Under BioStock Live berättade vd Ola Winqvist mer om planerna i Kina, de pågående fas IIa-studierna inom HIV samt bolagets förväntade milstolpar framgent.
Se bolagspresentationen med ISRs vd Ola Winqvist nedan.

YouTube video

Se Ola Winqvist intervjuas av BioStocks Anton Holst nedan.
YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev