Home Event BioStock Live: Endovab bygger nätverk och letar distributörer

BioStock Live: Endovab bygger nätverk och letar distributörer

BioStock Live: Endovab bygger nätverk och letar distributörer

20 februari, 2020

Vid förra veckans BioStock Live i Stockholm presenterade vd Stefan Sowa det onoterade Uppsalabolaget Endovab som arbetar för att förbättra behandlingen av patienter som genomgår endovaskulär kirurgi. Endovab har utvecklat ett medicintekniskt verktyg för kärlkirurgi, Liungman Guidewire Fixator, i syfte att öka säkerheten inom endovaskulär kirurgi. Verktyget är en s.k. ledare som tillfälligt kan säkras distalt i en artär vid endovaskulär kirurgi och därigenom möjliggöra parallella procedurer för kirurgen. Under BioStock Live berättade Sowa mer om bolagets produkt, den potentiella marknaden samt bolagets kommande milstolpar.
Se bolagspresentationen med Endovabs vd Stefan Sowa nedan.

YouTube video

Se Stefan Sowa intervjuas av BioStocks Linus Flink Elmfors nedan.
YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev