Home Nyheter BioStock Live: Emissionsaktuella Annexin siktar mot kliniska studier 2020

BioStock Live: Emissionsaktuella Annexin siktar mot kliniska studier 2020

BioStock Live: Emissionsaktuella Annexin siktar mot kliniska studier 2020

17 februari, 2020

I torsdags var det dags för årets första BioStock Live och ett de bolag som deltog var Stockholmsbaserade Annexin Pharmaceuticals. Bolaget utvecklar kandidaten ANXV som är avsedd för akut behandling hos patienter med olika typer av kärlsjukdomar, med fokus på retinal venocklusion. Just nu är Annexin aktuellt med en företrädesemission, vars teckningsperiod löper till och med fredag 21 februari, där man ska ta in 61 Mkr före emissionskostnader. Bolaget planerar att använda likviden till att ta nästa steg i utvecklingsarbetet med ANXV och planerar att inleda klinisk fas I under året. Hör vd Anders Haegerstrand berätta mer om emissionen och den potentiella marknaden för ANXV i intervjun nedan.
Se Annexin Pharmaceuticals vd Anders Haegerstrand presentera bolaget och emissionserbjudandet nedan.

YouTube video

Hör även Anders Haegerstrand berätta mer om emissionen och den potentiella marknaden för ANXV i intervjun nedan.
YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev