Home Nyheter BioStock studiointervju: Idogens vd om emissionen

BioStock studiointervju: Idogens vd om emissionen

BioStock studiointervju: Idogens vd om emissionen

29 januari, 2020

Igår meddelade cellterapibolaget Idogen att man har beslutat att genomföra en nyemission om cirka 29 Mkr med företrädesrätt för befintliga aktieägare. Tidigare idag gästade bolagets vd Anders Karlsson BioStocks studio för att berätta mer om emissionen, samt hur likviden ska användas för att förbereda bolaget för kliniska studier.
Idogen har tre huvudsakliga fokusområden – hemofili (blödarsjuka), förebyggande av avstötning vid njurtransplantationer och autoimmuna sjukdomar. I dagens intervju med BioStock berättade Anders Karlsson, utöver planerna med nyemissionen, även hur dessa utvecklingsområden fortskrider. Vi fick även veta vilka milstolpar vi kan se framemot från Idogen i närtid.
Se hela videointervjun med Anders Karlsson här.


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev