Home Nyheter Bolagspresentation och videointervju med AroCell från BioStock Live 3 december

Bolagspresentation och videointervju med AroCell från BioStock Live 3 december

Bolagspresentation och videointervju med AroCell från BioStock Live 3 december

4 december, 2019

Under gårdagens BioStock Live i Stockholm presenterade vd Michael Brobjer diagnostikbolaget AroCell som fokuserar på monitorering av patienter som lider av blodcancer, bröstcancer och andra solida tumörer. Bolagets mål är att hjälpa onkologer att fatta rätt behandlingsbeslut för varje individuell cancerpatient. AroCells produkt AroCell TK 210 ELISA används för att mäta koncentrationen av proteinet tymidinkinas 1 i blodet och hjälper på så sätt kliniker att fatta beslut relaterat till behandlingseffekt inom flera cancerindikationer. Hör mer om bolaget i presentationen och intervjun nedan.
Se bolagspresentationen med AroCells vd Michael Brobjer nedan.

YouTube video

Se Michael Brobjer intervjuas av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.
YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev