Home Nyheter BioStock Live: Sprint Bioscience är i ständig dialog med big pharma

BioStock Live: Sprint Bioscience är i ständig dialog med big pharma

BioStock Live: Sprint Bioscience är i ständig dialog med big pharma

5 december, 2019

Under tisdagens BioStock Live stod Huddingebaserade Sprint Bioscience och dess vd Jessica Martinsson för dagens tredje presentation. Sprint Bioscience arbetar enligt en affärsmodell som går ut på att identifiera, starta och driva projekt för läkemedelsutveckling för att sedan utlicensiera dessa i preklinisk fas till den globala läkemedelsindustrin. Bolaget fokuserar på onkologi-segmentet och man har ett flertal cancerprojekt i sin portfölj. Därutöver har man även ett projekt mot NASH (fettlever). Två av bolagets projekt drivs idag  i egen regi, medan två utvecklas under befintliga partnerskap. I bolagspresentationen och intervjun nedan kan du höra mer om hur Sprint Bioscience arbetar och vilka milstolpar vi kan vänta oss från bolaget den närmaste tiden. 
Se bolagspresentationen med Sprint Biosciences vd Jessica Martinsson nedan.

YouTube video

Se Jessica Martinsson intervjuas av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.
YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev