Home Nyheter BioStock Live: OssDsign siktar mot nya marknader

BioStock Live: OssDsign siktar mot nya marknader

BioStock Live: OssDsign siktar mot nya marknader

5 december, 2019

Sista bolag ut vid tisdagens BioStock Live var medicinteknikbolaget OssDsign. Bolaget, som är ett av Karolinska Developments portföljbolag, utvecklar och tillverkar regenerativa implantat för förbättrat behandlingsresultat och läkning av bendefekter vid skall- och ansiktsrekonstruktioner. OssDsign har funnits på börsen sedan maj i år och befinner sig i tidig kommersialiseringsfas. I presentationen och intervjun nedan berättar marknadschef Henrik Hjort mer om bolagets implantat, försäljningsstrategier samt vilka marknader bolaget siktar på.
Se bolagspresentationen med marknadschef Henrik Hjort nedan.

YouTube video

Se Henrik Hjort intervjuas av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.
YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev