Home Nyheter BioStock Live: ImmuneBiotech bygger vidare på lyckad produktlansering

BioStock Live: ImmuneBiotech bygger vidare på lyckad produktlansering

BioStock Live: ImmuneBiotech bygger vidare på lyckad produktlansering

6 december, 2019

I början av veckan deltog onoterade ImmuneBiotech med vd Shahrami Lavasani vid BioStock Live i Stockholm. Bolaget utvecklar behandlingar baserade på probiotiska mjölksyrebakterier och har nyligen lanserat sin första produkt, GutMagnific. GutMagnific är primärt tänkt att användas vid IBS (Irritable bowel syndrome) men bolaget undersöker även dess potential för kroniskt trötthetssyndrom. Hör mer om den lyckade produktlanseringen, den pågående emissionen och framtida milstoplar i presentationen och intervjun nedan.
Se bolagspresentationen med ImmuneBiotechs vd Shahrami Lavasani nedan.

YouTube video

Se Shahrami Lavasani intervjuas av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.
YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev