Home Nyheter Så tänker Sedermera kring kapitalresning

Så tänker Sedermera kring kapitalresning

Så tänker Sedermera kring kapitalresning

20 november, 2019

När det är dags att resa kapital så finns det många aspekter att ta ställning till – både som investerare och som bolag. Är det alltid motiverat att använda sig av garanter, eller kan det ibland ses som ett svaghetstecken? Hur stor betydelse har det rådande marknadsklimatet när börsklockan ringer in ett nytt bolag inom life science-sektorn, och vad är fördelarna med att notera sig i Sverige jämfört med de övriga nordiska länderna? Detta är några av de frågor som Fredrik Rahl från Sedermera gav sin syn på när han nyligen gästade BioStocks TV-studio.
 Se intervjun med Fredrik Rahl, director of sales & capital markets på Sedermera, nedan.

YouTube video

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev