Home Nyheter Intervju: BrainCools vd ser ljust på framtiden

Intervju: BrainCools vd ser ljust på framtiden

Intervju: BrainCools vd ser ljust på framtiden

6 november, 2019

Medicinteknikbolaget BrainCool har haft ett fullspäckat 2019 med patentframgångar och genombrottsordrar i både USA och Tyskland. Det Lundabaserade bolaget, som utvecklar produkter inom medicinsk kylning, visar inga tecken på att slå av på takten under hösten utan är just nu aktuella med en företrädesemission om cirka 40 Mkr. Bolagets vd Martin Waleij besökte BioStocks studio för att prata om den pågående emissionen och vad som väntar härnäst för BrainCool.
Via nya patent, positiva studieresultat, marknadsgodkännanden och påbörjad försäljning har BrainCool lagt grunden för att positionera bolaget globalt som en stark aktör inom medicinsk kylning, både på den europeiska, amerikanska och den viktiga asiatiska marknaden. Bolaget är dessutom, genom sin produkt Cooral System, nu även på väg att göra ett avtryck inom det alltid lika heta området onkologi. BioStock hade med andra ord mycket att diskutera med BrainCools vd Martin Waleij han besökte studion häromdagen.
Se intervjun med BrainCools vd Martin Waleij nedan.

YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev