Home Nyheter BioStock studiointervju: Genovis kommenterar sin Q3 rapport

BioStock studiointervju: Genovis kommenterar sin Q3 rapport

BioStock studiointervju: Genovis kommenterar sin Q3 rapport

28 november, 2019

Genovis presenterade nyligen sitt starkaste kvartal någonsin, sett till både försäljning och rörelseresultat. Under kvartalet levererade bolaget också sin enskilt största order för en bioprocessapplikation, något som tillfälligt tvingade bolaget till att omfördela labresurser till förmån för produktion. Fredrik Olsson som är vd på Genovis gästade BioStocks studio för att kommentera rapporten, där han också uttryckte sin stolthet för sina kollegors hårda arbete som resulterade i att bolaget lyckades möta de utmanande volym- och kvalitetskrav som storordern innebar. Vi pratar även om investeringar i produktutvecklingsprojekt samt hur försäljnings- och marknadsstrategin ser ut framgent.
Se hela videointervjun här.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev