Home Nyheter Immunovias mål är lansering 2020

Immunovias mål är lansering 2020

Immunovias mål är lansering 2020

9 september, 2019

När BioStock besökte LSX Nordic Congress på Nasdaqs högkvarter i Stockholm fick vi chansen att prata med Mats Grahn, vd på Immunovia. Han berättade om vd-forumet han deltagit i och vilka delmål bolaget ser fram emot inför lansering av IMMray PanCan-d under Q3 2020. 
Bioteknikbolaget Immunovias huvudprodukt IMMray PanCan-d är ett verktyg för att screena för pankreascancer. I sommar nådde bolaget nya studieframgångar och testet närmar sig nu lansering. När BioStock var på LSX Nordic Congress träffade vi Immunovias vd Mats Grahn som gav en inblick i vad som väntar det kommande året. 
Se hela intervjun nedan.

YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. [et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev