Home Nyheter Follicum knyter kontakter på NLSDays

Follicum knyter kontakter på NLSDays

Follicum knyter kontakter på NLSDays

13 september, 2019

Under veckan gick årets upplaga av Nordic Life Sciences Days (NLSDays) av stapeln i Malmö. I vimlet fann BioStocks utsända Follicums vd Jan Alenfall och tog chansen att ställa ett par frågor till honom om vad som händer i bolaget just nu.
I intervjun framhåller Jan Alenfall att NLSDays i Malmö är ett utmärkt tillfälle för diabetes- och håravfallsbolaget Follicum att träffa potentiella partners samt både etablera och fortsätta dialogen med kontakter inom branschen.
Alenfall kommenterar även de fulltecknade dubbla emissioner som Follicum genomförde under sommaren och som tillförde bolaget 56 Mkr. Detta innebär att man nu har en god finansiell grund att stå på inför den fortsätta utvecklingen av diabetes- och håravfallsprojektet.
I videon nedan berättar Alenfall även mer om status för bolagets två projekt, vad nästa steg är för dessa projekt och vad vi kan förvänta oss för nyheter från projekten.
Se den fullständiga intervjun nedan.

YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.
[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev