Home Nyheter Videointervju med Follicums vd från BioStock Live 29 april

Videointervju med Follicums vd från BioStock Live 29 april

Videointervju med Follicums vd från BioStock Live 29 april

6 maj, 2019

I samband med BioStock Live kapitalmarknadsdag i Stockholm den 29e april fick vi en pratstund med Follicums vd Jan Alenfall som bl.a. berättade om sina två läkemedelskandidater med first-in-class potential och bolagets fokus på partnerkontakter.
Se intervjun utförd av BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors nedan.

YouTube video

På BioStock Live 29 april gjorde Jan Alenfall även en bolagspresentation. Deltog med bolagspresentationer gjorde även Onoclogy Venture, RhoVac och Alligator Bioscience. Samtliga bolagspresentationer från eventet kan ses här.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev