I måndags, den 29 april, var det återigen dags för BioStock Live Stockholm. Totalt presenterade fyra mycket spännande life science bolag vid kapitalmarknadsdagen och nu kan du se presentationerna här.

De fyra presentationerna gavs av Follicum som utvecklar peptidbehandlingar mot håravfall och diabetes, danska cancerbolaget Oncology Venture som nyligen har förlängt sin teckningstiden i sin pågående emission, cancervaccinbolaget RhoVac som även de är emissionsaktuella med en företrädesemission om cirka 181 Mkr, och Alligator Bioscience vars antikroppbaserade läkemedel utvecklas för behandling av cancer.

Klicka på respektive video nedan för att se presentationerna!

Follicum, Jan Alenfall, vd

Oncology Venture,Peter Buhl Jensen, vd

RhoVac, Anders Ljungqvist, vd

Alligator Bioscience, Per Norlén, vd

Anmäl dig nedan för att få inbjudningar till kommande event!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev