Home Nyheter Följ BioStock Live kapitalmarknadsdag i direktsändning

Följ BioStock Live kapitalmarknadsdag i direktsändning

Följ BioStock Live kapitalmarknadsdag i direktsändning

29 april, 2019

Idag arrangeras återigen BioStock Live Stockholm. Vid denna utökade kapitalmarknadsdag får vi möta hela åtta högaktuella bolag inom life science-sektorn. Programmet bjuder på bolagspresentationer, paneldiskussion om The Alzheimer Challenge samt nya Dealmaker Forum. Följ eventet i direktsändning här.

Dagen inleds med att vi diskuterar utvecklingsmöjligheter och utmaningar inom Alzheimers sjukdom i en panel med Sveriges ledande bolagstrio inom fältet; BioArctic, AlzeCure och Alzinova. Specialinbjuden gäst för dagen är Mattias Häggblom, fondförvaltare Robur Medica.

Vi bjuder också på ett nytt koncept: Dealmaker Forum – denna premiäromgång med Affibody & Alligator Bioscience. Vi pratar utlicensiering, affärsutveckling och partneringstrategier med David Bejker, vd Affibody som nyligen ingick avtal med amerikanska Alexion till en förskottsbetalning om 25 miljoner USD samt Per Norlén, vd Alligator Bioscience som redan 2015 gjorde en uppmärksammad licensaffär med J&J-ägda Janssen Biotech värd cirka 6 miljarder SEK.

Showcases
Onkologi är en gemensam nämnare för flera av dagens presenterande bolag, likväl bjuder programmet på variation. Både immunterapier, precisionsbehandlingar och cancervaccin står på agendan, liksom även behandlingar mot håravfall och diabetes. Se det fullständiga schemat nedan.

Eventet arrangeras i samarbete med Nyhetsbyrån Direkt i centrala Stockholm och kan följas direkt från kl 10:00. Klicka på videon nedan eller bilden ovan för att följa sändningen.
 

YouTube video

 

SCHEMA & TIDER

09:15……… Ankomst & Registrering
10:00……… BioStock hälsar välkomna (start livesändning)
10:05……… Panel: The Alzheimer Challenge (Alzinova, BioArctic & AlzeCure, Mattias Häggblom Robur Medica)
10:40……… Follicum
11:00……… Refreshments & networking
11:20……… Oncology Venture
11:40……… Refreshments & networking
12:30……… RhoVac
12:50……… Alligator Bioscience
13:10……… Dealmaker forum (Affibody, Alligator Bioscience)
13:30……… Eventet avslutas
Presentationerna kan komma att hållas på engelska.
 
Vill du ha inbjudningar till kommande event? Anmäl dig nedan!
 
[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev