Home Nyheter Immunicum: Presentation och vd-intervju från BioStock Live

Immunicum: Presentation och vd-intervju från BioStock Live

Carlos de Sousa, CEO Ultimovacs

Immunicum: Presentation och vd-intervju från BioStock Live

28 mars, 2019

När årets tredje BioStock Live arrangerades i Stockholm den 20 mars var ett av de deltagande bolagen Immunicum. Vd Carlos de Sousa berättade om Immunicums immunbaserade koncept för behandling av cancer, som delvis grundar sig på upptäckter som belönades med Nobelpriset i medicin 2018 och principen att förstärka immunsystemets inneboende förmåga att angripa tumörceller.
Under presentationen redogjorde Carlos de Sousa för status i Immunicums pågående kliniska studier med läkemedelskandidaten ilixadencel, samt svarade på frågor om bl.a. bolagets samarbetsavtal med Pfizer och Merck KGaA samt den strategiska betydelsen av en breddad internationell ägarbas.
Se Immunicums bolagspresentation samt den efterföljande intervjun med vd Carlos de Sousa nedan.

Bolagspresentation Immunicum, vd Carlos de Sousa

YouTube video

Intervju Carlos de Sousa, vd Immunicum

YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. [et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev