Home Nyheter Följ BioStock Live STHLM i direktsändning

Följ BioStock Live STHLM i direktsändning

Följ BioStock Live STHLM i direktsändning

20 mars, 2019

Idag är det dags för ännu en upplaga av investerarträffen BioStock Live i Stockholm. Vid årets tredje BioStock Live presenterar företrädare för fyra högaktuella och spännande bolag inom life science-sektorn sina verksamheter. Följ presentationerna i direktsändning här.
Först ut att presentera är Eurocine Vaccines som utvecklar injicerbara vacciner. Bolaget står inför en kapitalresning och kommer under första halvåret 2019 att fokusera på att identifiera vaccinkandidater, genomföra utvärderingsstudier och välja lämpliga slutkandidater. Sedan följer Xbrane Biopharma som just nu genomför en företrädesemission som syftar till att finansiera en fas III-studie av bolagets biosimilar Xlucane, en behandling mot svåra ögonsjukdomar. Dagens tredje presentatör är Bio-Works Technologies som producerar och säljer produkter för separation och rening av molekyler som används för utveckling och produktion av läkemedel. Bolaget kan räkna Novo Nordisk och AstraZeneca till sina kunder. Dagen avslutas med Immunicum som kommer att berätta om sin immunbaserade cancerbehandling som går ut på att förstärka immunförsvarets förmåga att angripa tumörceller.
 
Eventet hålls i Nyhetsbyrån Direkts nya lokaler på Kungsgatan 33 i centrala Stockholm och kan följas direkt i webbsändningen nedan från kl 10:00.
 

YouTube video

 

Dagens schema

09:30……………… Ankomst & Registrering

10:00……………… BioStock hälsar välkomna (start livesändning)

10:05……………… Eurocine Vaccines

10:25……………… Xbrane Biopharma

10:45……………… PAUS

11:00……………… Bio-Works Technologies

11:20……………… Immunicum

Presentationerna kan komma att hållas på engelska.
 
Vill du ha inbjudningar till kommande event? Anmäl dig nedan!
 
[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev