Home Nyheter Bio-Works Technologies: presentation och vd-intervju från BioStock Live

Bio-Works Technologies: presentation och vd-intervju från BioStock Live

Bio-Works Technologies: presentation och vd-intervju från BioStock Live

28 mars, 2019

Bio-Works Technologies producerar och säljer högpresterande produkter, så kallade kromatografiska medier eller WorkBeads, för separation och rening av molekyler som används för utveckling och produktion av läkemedel. Under förra veckans BioStock Live berättade vd Mats Johnson om Bio-Works positiva trend avseende försäljning av bolagets agarosbaserade lösningar för rening av peptider, enzymer, antikroppar och andra biomolekyler, till en snabbt växande kundlista som inkluderar läkemedelsjättar som Eli Lilly, AstraZeneca, Novo Nordisk och Boehringer Ingelheim.
I en efterföljande intervju poängterar Mats Johnson vikten av att öka antalet kunder som befinner sig i produktionsfas, en grupp som idag endast utgör 3 procent av kunderna men som genererar hela 70 procent av intäkterna. Även betydelsen av att Bio-Works har erhållit ISO-certifiering för att kunna närma sig potentiella nyckelkunder avhandlas, liksom bolagets målsättning avseende nykundsanskaffning och fortsatt expansion.
Se Bio-Works Technologies bolagspresentation samt den efterföljande intervjun med vd Mats Johnson nedan.

Bolagspresentation Bio-Works Technologies, vd Mats Johnson

YouTube video

Intervju Mats Johnson, vd Bio-Works Technologies

YouTube video

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. [et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev