Den 25 oktober arrangerades för första gången BioStock Life Science Summit på Medicon Village i Lund. Programmet omfattade presentationer från inte mindre än 15 ledande svenska och danska bolag inom bioteknik, läkemedelsutveckling, medicinteknik och diagnostik. Utöver bolagspresentationer bjöds även på paneldiskussioner och live Q&A-sessions med finansieringsexperter och företagsledare samt superentreprenören Carl Borrebaeck, professor i immunologi och grundare av bl.a. Alligator Bioscience, Immunovia och Senzagen.

Presenterande under dagen gjorde: XintelaIdogen, Aptahem, 2cureX, Liv Diagnostics, NY ConsultingRespiratorius, Cereno Scientific, Gabather, BrainCool, Pila Pharma, Nuevolution, Cantargia, RhoVac, Alligator Bioscience, och Immunicum.

Klicka på respektive video nedan för att se presentationer och paneldiskussioner!

Xintela, Evy Lundgren-Åkerlund CEO

Idogen, Lars Hedbys CEO

Panel: Cell therapy – Global potential & local challenges: Kerstin Jacobsson SVP Medicon Village, Evy Lundgren-Åkerlund CEO Xintela, Lars Hedbys CEO Idogen

Aptahem, Mikael Lindstam CEO

2cureX, Ole Thastrup CEO

Liv Diagnostics, Johan Bjurquist CEO

Øresund Investor Climate Report & Panel: The future of Nordic early stage financing: Johan Ny CEO NY Consulting, Johan Bjurquist CEO Liv Diagnostics, Ole Thastrup CEO 2CureX, Fredrik Rahl Sedermera Fondkommission

<

Respiratorius, Johan Drott CEO

Cereno Scientific, Sten Sörensen CEO

Gabather, Michael Robin-Witt CEO

BrainCool, Martin Waleij CEO

Pila Pharma, Dorte X. Gram CEO

Nuevolution, Alex Haahr Gouliaev CEO

Cantargia, Göran Forsberg CEO

RhoVac, Anders Ljungqvist CEO

Alligator Bioscience, Per Norlén CEO

Immunicum, Carlos de Sousa CEO

Panel: Immuno-oncology – Revolutionizing cancer therapy: Carl Borrebaeck Professor & entrepreneur, Per Norlén CEO Alligator Bioscience, Carlos de Sousa CEO Immunicum, Alex Karlsson-Parra CSO Immunicum

Foto: Ola Torkelsson 

Vill ert bolag medverka på denna eller någon av BioStocks kommande kapitalmarknadsdagar?
Klicka här för intresseanmälan

Om BioStock Life Science Summit 2018

Världspremiären av BioStock Life Science Summit ägde rum 25 oktober på Medicon Village i Lund, där möjlighet gavs att möta och nätverka med Nordens ledande entreprenörer och investerare inom bioteknik, läkemedelsutveckling, diagnostik och medicinteknik. Det blev en lyckad och fullspäckad dag med bolagspresentationer, live-utfrågningar, panelsamtal och affärsmöjligheter med både börsnoterade och privata bolag från den snabbväxande Nordiska life science-sektorn.

BioStock Life Science Summit är ett årligen återkommande event. Intresseanmälan om medverkan (gäller endast bolag) nästa år kan lämnas här.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev