Den 13 september arrangerades BioStock Live i Stockholm med Alzinova, Aptahem, Cereno Scientific samt SpectraCure. Dessutom uppmärksammades World Sepsis Day med en presentation av svenska Sepsisfonden.

Medverkande bolag var Alzinova, som utvecklar behandling mot alzheimers sjukdom, Aptahem, Sveriges enda aktör som utvecklar läkemedel mot sepsis (blodförgiftning), Cereno Scientific som utvecklar ett nytt förebyggande läkemedel mot blodpropp och trombosrelaterade sjukdomar samt medicinteknikbolaget SpectraCure, som utvecklar framtidens system för behandling av invärtes cancertumörer. Presenterade gjorde även Ulrika Knutsson från Sepsisfonden som berättar om det viktiga arbete man gör för att öka kännedomen om sepsis, som varje år drabbar fler människor i Sverige än t.ex. akut hjärtinfarkt och med högre dödlighet som följd.

Klicka på respektive video nedan för att se presentationerna!

Sepsisfonden, Ulrika Knutsson

Aptahem, Mikael Lindstam CEO

Cereno Scientific, Sten Sörensen CEO

Alzinova, Per Wester CEP

SpectraCure, Johannes Swartling CTO

 

Vill ert bolag medverka på denna eller någon av BioStocks kommande kapitalmarknadsdagar?
Klicka här för intresseanmälan

Kommande kapitalmarknadsdagar

4/10 BioStock Live Stockholm
25/10 BioStock Life Science Summit Lund
27/11 BioStock Live Stockholm
11/12 BioStock Live Stockholm

(Fler datum och orter kan tillkomma.)

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev