Här kan du följa livesändningen från BioStock Live i Stockholm med bolagspresentationer från Alzinova, Aptahem, Cereno Scientific samt SpectraCure. Dessutom uppmärksammas World Sepsis Day med en specialinbjuden gäst från svenska Sepsisfonden.

Medverkande bolag är Alzinova, som utvecklar behandling mot alzheimers sjukdom, Aptahem, Sveriges enda aktör som utvecklar läkemedel mot sepsis (blodförgiftning), Cereno Scientific som utvecklar ett nytt förebyggande läkemedel mot blodpropp och trombosrelaterade sjukdomar samt medicinteknikbolaget SpectraCure, som utvecklar framtidens system för behandling av invärtes cancertumörer.

Presenterar gör även Ulrika Knutsson från Sepsisfonden som berättar om det viktiga arbete man gör för att öka kännedomen om sepsis, som varje år drabbar fler människor i Sverige än t.ex. akut hjärtinfarkt och med högre dödlighet som följd.

Klicka på bilden ovan eller videon nedan för att se livesändningen i efterhand.

Vill ert bolag medverka på denna eller någon av BioStocks kommande kapitalmarknadsdagar?
Klicka här för intresseanmälan

Kommande kapitalmarknadsdagar

4/10 BioStock Live Stockholm
25/10 BioStock Life Science Summit Lund
27/11 BioStock Live Stockholm
11/12 BioStock Live Stockholm

(Fler datum och orter kan tillkomma.)

Vill du ha inbjudningar till kommande event? Anmäl dig nedan!