Lundabaserade Bonesupport utvecklar produkter som hjälper läkningsprocessen i skadade och sjuka skelettben, en teknik som gör att äldre metoder att transplantera riktigt ben, nu kan ersättas av syntetiska produkter som kan frisätta läkemedel på rätt plats. Bolagets produktpipeline har en rad applikationsområden och utveckling pågår för att utvidga användningen till ytterligare indikationer med det övergripande syftet att främja bentillväxt. BioStock har träffat vd Emil Billbäck som berättar mer om bolagets teknologiplattform CERAMENT.

Hela intervjun kan ses genom att klicka nedan eller på bilden ovan!

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. [et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev