BiBBInstruments i Lund utvecklar innovativa biopsi-instrument för provtagning i tumörer. Med hjälp av bolagets produktfamilj EndoDrill är målet att erbjuda både tidigare och exaktare cancerdiagnostik. BioStock har träffat och intervjuat medicinteknikbolagets grundare och Chief Medical Officer, Dr Charles Walther som även är cancerforskare och överläkare vid Skånes Universitetssjukhus, samt BiBBInstruments vd Fredrik Lindblad. Här berättar de om bolagets bakgrund, vad som händer just nu samt den närmaste framtiden. 

Hela intervjun kan ses genom att klicka nedan eller på bilden ovan!

Innehållet i Biostocks nyheter och analyser är oberoende men Biostocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. [et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev