Idag tisdag 20 mars kl 10.00 arrangeras BioStock Live i Stockholm, ett investerarevent med Alligator, Cantargia, Immunovia och RhoVac – fyra svenska bolag verksamma inom området immunonkologi, eller I/O som det brukar förkortas. 

Immunterapi innebär att kroppens naturliga försvar, immunsystemet, utnyttjas vid behandling av olika sjukdomar. När immunsystemet känner av bakterier, virus, eller andra sjukdomsämnen aktiveras en process som stimulerar vita blodkroppar vilka arbetar för att förstöra den invaderande sjukdomen. Immunonkologi, det vill säga immunterapi i behandling av cancer, innebär att kroppens eget immunsystem utnyttjas för att angripa och bekämpa cancercellerna.

Klicka nedan eller på bilden här ovanför för att följa livesändningen!

Anmäl dig nedan för att få inbjudningar till kommande event
[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev