Med decennier av gedigen akademisk forskning om det kroppsegna proteinet A1M (alfa 1 mikroglobulin) och ett till punkt och pricka genomfört preklinisk utvecklingsprogram i ryggen, står A1M Pharma nu inför sin viktigaste milstolpe hittills när man inom kort inleder kliniska studier med läkemedelskandidaten ROSgard. Ironiskt nog sammanfaller denna utvecklingsmässiga peak med ett veritabelt lågvattenmärke i marknadens värdering av bolaget. Om knappt ett dygn avslutas företrädesemissionen som ska inbringa 83 MSEK för att finansiera fortsatta studier hela vägen in i fas II. Pre-money-värderingen ligger på 41 MSEK. BioStock har sammanställt en analysuppdatering av bolaget som kan läsas i sin helhet nedan, eller laddas ned som PDF.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev