I samband med tisdagens BioStock Live på temat opioidberoende presenterade sig de tre svenska bolag som är verksamma inom fältet; Klaria, Orexo samt Camurus. Utöver sina respektive bolagspresentationer deltog bolagens frontmän Scott Boyer, Nikolaj Sørensen och Fredrik Tiberg även i en paneldiskussion om den pågående opioidkrisen i USA och världen, samt ställde upp på varsin vd-intervju med BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors. Filmer från paneldiskussionen samt varje bolags vd-intervju kan ses nedan.

Klicka på respektive klipp nedan för att se filmerna:

Vd-intervju med Scott Boyer, Klaria

Vd-intervju med Nikolaj Sørensen, Orexo

Vd-intervju med Fredrik Tiberg, Camurus

Paneldiskussion om den pågående opioidkrisen

Vill du ha inbjudan till kommande BioStock Live-event? Anmäl dig nedan!