På måndagen arrangerades BioStock Live i Stockholm med A1M Pharma, BrainCool och Cantargia. Nedan kan samtliga bolagspresentationer ses i efterhand.

Klicka på respektive bild nedan för ta del av presentationerna!

A1M Pharma, vd Tomas Eriksson

Cantargia, vd Göran Forsberg

BrainCool, vd Martin Waleij

Klicka för större bild.

Förhandsvisning BioStock Börsbevakning

Under eventet bjöds även på en förhandsvisning av BioStocks nya analysverktyg för börsbevakning av Life Science-sektorn. Tjänsten kommer att beta-lanseras inom kort och omfattar samtliga noterade Life Science-bolag på svenska börsen. Här presenteras analysdata både på bolags- och marknadsnivå. Syftet är att göra det enklare för investerare att snabbt kunna göra en översiktlig analys samt bevaka och jämföra sektorbolag i olika faser utifrån relevanta parametrar som börsvärde, kursutveckling och estimerad kassa. I tjänsten presenteras även grundläggande fakta om samtliga bolag, tillsammans med ett samlat nyhetsflöde och ett unikt investerarbetyg som baseras på ett flertal sammanvägda analysparametrar.

Anmäl dig som betatestare här

 

Anmäl dig nedan för att få inbjudningar till kommande event
[et_bloom_inline optin_id=”optin_4″]

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev