Home Analyser Branschrapport: Life Science Trends 2015-2016

Branschrapport: Life Science Trends 2015-2016

Branschrapport: Life Science Trends 2015-2016

28 november, 2016

Hur ser trenden och finansieringsutvecklingen ut för mindre bolag inom bioteknik, medicinteknik och läkemedelsutveckling? Hur många bolag i sektorn har börsnoterats och vilken värdeutveckling fick de? Vilka bolag gjorde nyemissioner och hur många blev övertecknade? Detta är bara några intressanta frågor som BioStocks nya analysrapport Life Science trends in Sweden 2015-2016 ger svar på, tillsammans med värdefulla insikter för investerare och andra som vill få fördjupade kunskaper om denna spännande och enormt expansiva framtidsbransch.
Branschanalys med fokus på Life Science
Vi lanserar nu BioStocks första oberoende branschanalys av den svenska Life Science-sektorn: Life Science trends in Sweden 2015-2016. Denna inledande analysrapport, som sammanställts av BioStocks analyspartner Monocl Strategy Services, fokuserar huvudsakligen på trender och utveckling avseende IPO/börsnoteringar, emissioner och finansieringsutveckling bland svenska Life Science-bolag noterade på AktieTorget och Nasdaq First North, och ger en översikt över den aktivitet som skett bland småbolagen i sektorn under den intensiva perioden 2015-Q1:2016.

Få tillgång till denna och kommande analysrapporter

Genom att ange namn och e-postadress nedan får du direkt tillgång till att läsa och ladda hem den aktuella analysrapporten, och säkerställer samtidigt att du får ta del av kommande branschanalyser från BioStock först av alla.
[et_bloom_locked optin_id=”optin_5″]
Klicka här för att läsa rapporten direkt på skärmen.
Klicka här för att ladda hem rapporten för utskrift.
Språket i rapporten är engelska.
[/et_bloom_locked]
 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev